Всички поръчки се изпращат с опция Тест и Преглед преди заплащане.

Доставките се извършват в срок от 24 ч.
Важи за поръчки направени в съответния ден преди 16:00 ч. Поръчки направени след 16:00 ч. се обработват на следващия ден. Всяка поръчка се изпраща  след като наш служител се свърже с клиента по телефона.

- Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
- Стоки се изпращат след потвърждение от клиента.
- Разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на потребителя.

Работим със Speedy Express (до адрес или до поискване) и Econt Express (до адрес или до поискване) куриерски фирми

Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 14 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

- Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
- Цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
- При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 48 часа от получаването й.
- Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие “francoferucci.eu” си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.